Campingvognen og Call oz8mw blev luftet

DSC_0335I weekenden d. 26-28 august blev der holdt sommerhack.dk på Vammen Camping ved Tjele Langsø. Her var over 100 personer med interesse for teknik og elektronik samlet. Allered i OZ i juli, havde arrangørene sendt en åben invitation til radioamatører om at dukke op med deres mobilantenner. Jeg, oz2jum, øjenede chancen for at kombinere endnu en Flora Fauna aktivering med en weekend i godt selskab.

Så fredag klubbens campingvogn trukket til Vammen Camping og tråd antenneren blev rigget til inden mørkets frembrud. Lørdag morgen efter morgenmaden var oz8mw/p aktiv fra ozff-0164. Det blev til ca. 50 kontakter på 40m, inden det var tid til foredrag og socialt samvær. Søndag morgen havde jeg også ca. 50 kontakter denne gang på 20m. Begge dage blev amatørsatelitten ao85 lyttet på håndstationen og en hjemmebygget antenne.

 

Comments are closed.