Sidste nyt fra radiorummet!

radiorummetefteraar-2016Så er det blevet tid til en opdatering fra radiorummer. Vi er ved at være godt på plads. Som det ses på billedet er der 3 pladser.  Ved hver plads er der strøm og netværks-udtag. Silkeborg virksomheden SILTEC har sponsoreret kabelbakker og tilbehør til installationen.

Til venstre har vi Icom 910 til vhf/uhf  den kan pt. bruges på begge bånd med en rundstrål antenne. og  der er hørt flere satelit-QSOer fra AO85.

På den mideters plads har vi endnu en gave OZ8YV Arne har betænkt os med en TS850 med PSU og 2 swr instrumenter. Den har vi fået åbnet så vi kan bruge den på hele 40m båndet, og det er pt. det eneste bånd der er hf antenne til. Vi arbejder på renovering af  40/80m dipol.

Pladsen til højre er i øjeblikket tom. Vi forventer der sker noget spændende her ind vi går på juleferie. Så mød op i klubben og følg med i udviklingen.

D. 2. november fortalte Torben OZ9GA om JT65. her fandt vi ud af at vi mangler noget jord i installationen, så det skal der arbejdes på. Vi har også stadigvæk vores maste til at ligge vandret. Her arbejder vi også på at finde midler til at få den rejst op.

Så har du for mange tusindkronesedler på kistebunden, eller har en ide til hvordan vi skaffer nogen, så hører vi gerne fra dig.

Comments are closed.