OZFF-098 Allinge bakker og Knudsø

20140405_140631Tilføjet den 06-04-2014
af Jan Anderschou

Så har Campvognen været i action igen. Efter Jespers kærlige hånd med indretning af siddepladser, samt diverse røde og sorte ledninger til en spændende oplevelse, er den nu mere kampdygtig end nogensinde.

Jesper har luftet den ved Knudsø hvor han har aktiveret OZFF-098 Allinge bakker og Knudsø.

Interior1Jesper fortæller:
3 timer ved radioen gav ca. 160 QSOer.
Stort set alle forbindelser blev lavet på 40/20 m. Jeg havde lånt Bents generator som backup til akkumulatoren, som jeg har monteret i campingvognen. Men selv efter 3 timers 100 watts drift var spændingen ikke under 12 v når jeg tastede senderen. Så det er fint at vide at vi kan klare en tur udelukkende på batteridrift.

De 2 fiskestænger og jordspyd vi købte sidste år har jeg lagt i vognen, så de er der når vi skal bruge dem.

HDiplom1er er et par billeder samt klubbens diplom for første aktivering. Næste diplom kan vi søge ved 5 aktiveringer. Jeg tror vi har aktiveret 3, så 2 områder mere henover sommeren er vel ikke umuligt.

 

 

Comments are closed.